ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Άμεση Τραπεζική Μεταφορά

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό της παραγγελίας σας  και τη λέξη eshop, στην αιτιολογία πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει ορατή η κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό μας.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR97 0171 4920 0064 9204 0000 030 64 9204 0000 030

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΑΚΑΜΟΥΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Μετά την Κατάθεση

Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης ή της μεταφοράς χρημάτων, στέλνοντάς μας το αντίγραφο της κατάθεσης μέσω email στο eshop@led24.gr , (τηλ. επιβεβαίωσης 2310 310040), θα έχει αυτόματα ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.  Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό (απαιτούμενος χρόνος: 1-2 εργάσιμες ημέρες).Εάν η μεταφορά του ποσού με e-banking πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή αργίας ή καθημερινά κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, η επιβεβαίωση της κατάθεσης των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα λειτουργίας των Τραπεζών και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει.Για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλ. 2310 310040, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες επικοινωνίας  08:00 – 19:00  ή στο email sales@led24.gr .

2. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής / Πιστωτικής Κάρτας

Ο χρήστης που επιλέγει την πληρωμή με χρεωστική/ πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή της Viva Wallet.

1) Για περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας παρακαλούμε επισκεφτείτε:

httpss://www.vivawallet.com/cy_el/security-and-technology

2)  Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων:

httpss://www.vivawallet.com/cy_el/privacy-policy

3. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.